2005-10-31

Ca plane pour moi


Yes yes yes. Hånglade med en tjej på indierave i lördags, skrev en tenta som kändes lätt i fransk grammatik idag, åker till London på onsdag. Risken för hybris är överhängande.
/O

10 kommentarer:

K&S sa...

Ja du kommer då inte få höra några memento mori från mig inte. Go Olle!

/S

Anonym sa...

Memento mori!

Anonym sa...

Hu, jag förstår inte, vem är det på fotot? Och hittade du henne igen sen alltså utanför? Var det du som var full eller hon som smet?

/Lars

Anonym sa...

Det är Kano på fotot, från vice-festen, et je dirais que ca planait pour lui ce soir-là. Tyckte det behövdes en bild, hade blivit lite futtigt med bara en gnutta text. Och nej, jag hittade henne inte sen, det berodde nog på att jag var full OCH att hon smet, alternativt också var full. Sen var det nåt med att hon tyckte att Hässelby var för långt bort, jag minns inte riktigt, att jag var full är höjt över allt tvivel.
/Olle

Anonym sa...

"I would say that it planed for him this evening" - what the fuck are you TALKIN about man?
Men om man struntar i Kano, så var i vilket fall den där bruttan en fräsch en, nästa gång får du säga att du bor i kransen och låtsas att du är Hjalmar och hoppas att han inte sover hemma. Och även om han skulle göra det så har han ju en dubbelsäng.
MEN Vad händer på lördag då Samuel?!
/L

Anonym sa...

Ca plane pour moi: 1. livet leker 2. hit med Plastic Bertrand (tror aven att Presidents of the USA gjort en cover pa den, som figurerar i en TT-reklam).
Tack for tipset Lars, kom pa i typ sondags att Emilie var ju i Vastervik, kunde snott hennes sang i Hagerstensasen. Kunde gett henne ett nytt och frascht paslakanset nasta gang jag traffar henne, som tack. I London finns for ovrigt varken rickar eller ringar.
/O

K&S sa...

Om man är snäll kanske man får gå på min systers 20-års fest i Gröndal på lördag. Jag får bara bjuda typ 5 pers (så att inte lägenheten blir helt överbefolkad, det är 60-årsfest egentligen. 20*3 alltså...)
Vem förutom Lars vill komma? Eller du kanske redan bjudit alla?

Anonym sa...

lars bjöd alla.
/ savage henry

K&S sa...

Ja och det gjorde han givetvis rätt i. Tack Lars!
Ledsen ni som var kvar att jag bara gick och la mig framåt sexsnåret utan att ta farväl förresten.
För den intresserade kan jag även berätta att min mor bara blev glad över brännhålen i golvet. Detta eftersom golvet nu kan bli utbytt.
Och hur gick det med Lise PA? *blink blink* Eller är det Lars man ska ställa samma fråga till?

/S

Anonym sa...

ha!
josefin kom just och frågade mig om hur det gick i helgen!
samuel du din lilla secret source!